Beste afkortzagen

Top 10 Beste Afkortzagen van 2024!

Een afkortzaag kan u veel moeite en tijd besparen, daarom hebben wij een top 10 van de beste afkortzagen beoordeeld. Als u ooit geprobeerd hebt om verstekhoeken te maken met een verstekbak en een handzaag, dan weet u hoeveel tijd, moeite en frustratie een echte afkortzaag u kan besparen. Geen brandende onderarmen, meer en lichtjes afwijkende hoeken. 

Met een afkortzaag van goede kwaliteit kunt u zelfs ingewikkelde hoeken snel, soepel en efficiënt maken. Maar er zijn enkele drastische verschillen tussen afkortzaag modellen waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u de trekker overhaalt en de concurrentie terugbrengt tot één enkele zaag om aan uw collectie toe te voegen. 

De zaagbladen van afkortzagen variëren in grootte van 18 cm tot 30 cm. Zagen kunnen net iets meer dan 20 kilo wegen of wel 60+ kilo. Er zijn veel variabelen waarmee u rekening moet houden, en het is belangrijk dat u zeker weet dat de zaag die u kiest de taken kan uitvoeren die u nodig hebt. Tijdens het beoordelen voor de volgende afkortzagen, hebben we uitgebreid getest om te zien welke modellen de absolute beste afkortzagen zijn. Bekijk hier onder onze top 10 beste afkortzagen van 2024: 

Beste afkortzagen

Inhoudsopgave

Korte vergelijking beste afkortzagen:

Beste afkortzagen: KGS 254

Garantie

3 jaar

2 jaar

3 jaar

3 jaar

3 jaar

Motor

15-amp

15-amp

15-amp

15-amp

15-amp

Vermogen

1675 watt

1500 watt

2000 watt

1800 watt

1800 watt

Gewicht

24,8 kilo

13,5 kilo

32,1 kilo

14 kilo

16,3 kilo

Trekfunctie

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Top 10 beste afkortzagen in 2024:

1. Beste afkortzaag op dit moment: DeWalt DWS780

Beste afkortzagen: DWS780

Er is een reden waarom u DEWALT gereedschap in de handen van veel professionals vindt. Eerlijk gezegd zijn er nogal wat redenen, en de DWS780 afkortzaag laat ze allemaal zien. Dit is een beest van een zaag die in staat is tot alles wat u zich kunt voorstellen en een flink aantal dingen waar u nog nooit aan hebt gedacht. Hij kan bijvoorbeeld door timmerhout zagen dat tot 18 cm dik is. Net zo indrukwekkend: hij kan door een stuk hout van 40 cm breed zagen dankzij de schuifrails en het grote zaagblad van 30 cm. Voeg daarbij de krachtige motor en het is gemakkelijk te zien waarom deze zaag bovenaan onze lijst staat.

De meeste verstekzagen kunnen tegenwoordig aan ten minste één kant afschuinen. De DWS780 kan aan beide kanten afschuinen tot meer dan 45 graden. De geleider kan zelfs uit de weg worden geschoven, zodat het zaagblad voldoende ruimte heeft. De meeste zagen hebben een soort stofafzuigsysteem, maar de DEWALT afkortzaag heeft een stofzuigsysteem dat werkt en voorkwam dat we zaagsel in ons gezicht kregen of veel troep moesten opruimen. Het addertje onder het gras is dat dit een zware en dure zaag is, maar we denken dat het die prijs meer dan waard is. Al met al vinden wij dit een van de beste afkortzagen op de markt op dit moment.

Voor- en nadelen van de DeWalt DWS780

Voordelen

 • Dubbele 45-graden afschuining
 • Krachtige amp motor
 • Stfoopvangsysteem dat echt werkt
 • Zaag timmerhout tot 2X16
 • Lichtgewicht, makkelijk te verplaatsen

Nadelen

 • Prijs aan de hogere kant
 • Geen laser inbegrepen

2. Voordeligste afkortzaag: Metabo KGS 216

Elektrisch gereedschap kan duur zijn, en afkortzaag zijn vaak aan de duurdere kant van het spectrum. Maar met de Metabo KGS 216 krijgt u een uitstekende afkortzaag voor een zeer betaalbare prijs. Hij heeft een kleiner 25  zaagblad dat niet door groter timmerhout kan zagen, maar voor alles wat 2×6 en kleiner is, is het een geweldige keuze. Uitgerust met een krachtige 15-amp motor, heeft het genoeg vermogen om te zagen door alles wat het blad zal bereiken. Het is zelfs geweldig voor het zagen door metalen als je het blad verwisselt.

Een probleem dat ons opviel bij veel van de eersteklas 30 cm afkortzagen was dat ze extreem zwaar en omvangrijk waren. Je zou ze niet vaak willen verplaatsen. Dat is prima voor een zaag die zijn leven in een werkplaats doorbrengt, maar als u ooit uw werkruimte verlaat voor een project, dan zal het kleinere formaat en lichtere gewicht van de Metabo KGS 216 een zegen zijn die u zult waarderen. Ook al is hij kleiner en goedkoper dan veel van de concurrentie, de garantie zou voor gemoedsrust moeten zorgen. Voor ons is dit alles bij elkaar een van de beste afkortzagen voor het geld.

Voor- en nadelen van de Metabo KGS 216

Voordelen

 • Super nauwkeurig tijdens het zagen
 • Beschikt over een lasergeleider
 • Goedkope prijs voor een kwalitatieve afkortzaag
 • Lichtgewicht voor een afkortzaag

Nadelen

 • Het stofvakje is niet groot
 • Het verstellen gaat soms stroef

3. Afkortzaag: Bosch GCM12SD 12 - Premium keuze

Gereedschap is iets dat velen van ons kunnen verantwoorden om er veel geld aan uit te geven voor een topapparaat dat vele jaren zonder problemen veilig zal presteren. Voor die mensen is de GCM12SD 30 cm afkortzaag van Bosch Power Tools de Rolls-Royce onder de beste afkortzagen. Hij zit vol met alle functies en extra’s die u zich maar kunt voorstellen, maar er hangt wel een premium prijskaartje aan. Deze zaag is ook een zwaargewicht, hij tikt de weegschaal op 32 kilo. Maar hij heeft ook de kracht van een zwaargewicht, met een motor van drie paardenkrachten en 15 ampère die een bijna onbeperkt vermogen naar het zaagblad stuurt.

Hoewel dit een krachtig monster van een afkortzaag is, is dat niet alles waar u voor betaalt. Je krijgt ook een aantal geweldige extra functies die samen een topkwaliteit machine vormen. Aan de achterkant van de zaag zit een aansluiting waar u een stofzuiger op kunt aansluiten om het stof op te ruimen terwijl u zaagt, zodat u geen rommel maakt. De tafel is groot om steun te bieden, maar hij gaat nog een stap verder met uitschuifbare steunarmen zodat u in totaal 40 centimeter steun hebt. Dat klinkt allemaal mooi, maar dit is een goed gebouwde en stevige machine die u moet gebruiken om hem te waarderen.

Voordelen

 • Uitstekende stofopvang
 • Uitest stevig en goed gebouwd
 • 35 cm snijcapaciteit
 • Vacuümadapter
 • Ingebouwde glijsteunen

Nadelen

 • Prijs aan de hoge kant
 • Zwaargewicht

4. Een wel overwegen afkortzaag: DeWalt DWS777

Beste afkortzagen DeWalt DWS777

Voor de enthousiaste doe-het-zelver vinden wij dit een een afkortzaag die behoort tot de beste afkortzagen. De Dewalt DW777 heeft in het verleden op nummer 2 gestaan in de top tien om een aantal redenen, het heeft een zeer robuuste bouwkwaliteit dus zal vele jaren meegaan, het heeft een aantal geweldige functies voor superieure kwaliteit zaagsneden en het is een fantastische waarde zaag die een professionele standaard biedt tegen een betaalbare prijs. Als u de DW 777 koopt, hoeft u maar één keer een afkortzaag te kopen. Ideaal voor beginners of een uitstekende upgrade van de budgetmodellen voor de beginnende timmerman die een meer uitgebreide zaagsnede nodig heeft.

Deze afkortzaag biedt veel waar voor zijn geld. Het is een basisontwerp dat metaal, hout en andere materialen keer op keer met gemak zal aanpakken. De zaagcapaciteit is goed en hij is gebouwd om de druk van het commerciële leven te weerstaan. Een voordelige keuze voor doe-het-zelvers en vakmensen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar zeer effectieve verstekzaag.

Voor- en nadelen van de DeWalt DW777

Voordelen

 • Geweldige bouwkwaliteit
 • Vertrouwd merk
 • Goede snijcapaciteit 
 • Waar voor uw geld

Nadelen

 • Basic ontwerp
 • Slechts een schuine kant

5. Afkortzaag: Metabo KGS 254

Beste afkortzagen: KGS 254

Metabo is de nieuwe naam voor het bekende gereedschapmerk Hitachi. Ze maken al heel lang kwaliteitsgereedschap, en hun nieuwe naam en assortiment hebben hoge prestaties naar een betaalbaarder prijspunt gebracht. De KGS 254 M is een 30 cm zaag vol met alle standaardfuncties voor een redelijke prijs de zaag behoort zeker in de top 10 beste afkortzagen. Hij heeft een 15-amp motor die 1800 watt vermogen levert om het blad te laten draaien. Het blad glijdt niet, maar u kunt wel door alles zagen van 2×8 en kleiner. Voor afwerk- en fijn timmerwerk schuint het blad naar beide kanten. De binnenkanten van de geleider kunnen worden weggeklapt zodat het blad de geleider niet raakt wanneer het wordt afgeschuind.

Net als veel andere zagen heeft de KGS 254 een lasergeleidingssysteem om u te helpen zien waar het zaagblad zal zagen. Maar net als bij veel andere zagen is de laser onnauwkeurig, zwak en niet erg nuttig. Met een gewicht van minder dan 16 kilo is deze afkortzaag veel gemakkelijker te verplaatsen dan sommige andere 30 cm afkortzagen waarmee we de andere beste afkortzagen hebben vergeleken. 

Voor- en nadelen van de KGS 254 M

Voordelen

 • 1800 watt motor
 • Draagbaar met één hand
 • Lasergeleider
 • LED-licht

Nadelen

 • Basic stofvak
 • Enkel afschuining

6. Afkortzaag: Ryobi EMS216L

Beste afkortzagen: ryobi-ems216l

De meeste afkortzagen die behoren tot de beste afkortzagen, en wij voor deze lijst hebben getest, hebben 30 cm bladen omdat ze met veel groter timmerhout kunnen werken, waardoor ze in onze ogen veel nuttiger zijn. Maar deze Ryobi EMS216L afkortzaag heeft een 25 cm blad en is nog steeds een nuttig stuk gereedschap. Een van onze favoriete dingen aan deze zaag was het kleinere formaat en het lage gewicht. Hij weegt maar 16 kilo, dus hij is makkelijk op te pakken en mee te nemen van de ene klus naar de andere of gewoon naar een ander deel van je werkplaats. Hij heeft ook een aantal handige functies, zoals de elektrische bladstop die het blad stopt enkele seconden nadat u de trekker hebt losgelaten, zodat het niet blijft ronddraaien en het risico bestaat dat het zich vastgrijpt in uw werkstuk.

Hoewel we veel van deze zaag zagen dat ons beviel, waren er ook een aantal tekortkomingen die hem tegenhielden. Een zaag van dit formaat is bijvoorbeeld geweldig voor afkortwerk, maar hij vijlt maar in één richting af! Als hij in beide richtingen kon afschuinen, zou hij een geweldige optie zijn voor het zagen van sierlijsten en zou hij waarschijnlijk een veel hogere plaats op onze lijst hebben verdiend. De stofbescherming werkt ook helemaal niet, en we eindigden met gezichten vol zaagsel telkens we deze zaag gebruikten.

Voor- en nadelen van Roybi EMS216L

Voordelen

 • Compact en lichtgewicht
 • Draagbaar
 • Elektrische rem stopt het bled snel

Nadelen

 • Schuint slechts in één richting
 • Stofopvang werkt niet geweldig
 

7. Afkortzaag: Bosch GCM 8 SJL

Bosch GCM 8 SJL (1)

In de middenklasse biedt de Bosch GCM 8 SJL afkortzagen precisie, hoge kwaliteit en kracht. Perfect geprijsd, geschikt voor de doe-het-zelver die op zoek is naar dat beetje extra kwaliteit, maar toch robuust genoeg voor elke vakman. Bosch staat niet voor niets in onze top tien beste afkortzagen en heeft de kloof tussen professioneel en huishoudelijk gebruik mooi overbrugd. U zult de hele dag door professionele zaagsneden kunnen maken in de moeilijkste houtsoorten. Als u graag kwaliteit koopt die lang meegaat, klik dan op de blauwe knop om een kijkje te nemen.

Ook al is het een elektrisch gereedschap voor thuisgebruik, het is mans genoeg voor de meeste klussen en kan met grote materialen werken. Dit alles tegen een zeer redelijke prijs voor een zaag die de hele dag hard kan werken voor die grote weekendprojecten. 

Voor- en nadelen van Bosch GCM 8 SJL

Voordelen

 • Zeer voordelige zaag op professioneel niveau
 • Nauwkeurig kunnen zagen
 • Hoge bouwkwaliteit
 • Goede zaagcapiciteit

Nadelen

 • Stofbeheersing kan beter
 • Aan de zware kant

8. Afkortzaag: Makita LS1018LN 230 V Radiaal

Voor houtbewerkers die op zoek zijn naar een afkortzaag voor de werkplaats of om mee te nemen naar een klus, stelt dit Makita gereedschap niet teleur. Hij zaagt planken tot 30 cm breed, en hij beschikt over uittrekbare materiaalstabilisatoren om planken te ondersteunen tijdens het zagen. Met een gewicht van 19 kilo is deze afkortzaag is te vervoeren, en hij is vastgeschroefd aan de werktafel voor stabiliteit.

De Makita LS1018LN 230 afkortzaag wordt geleverd met een stofopvangpoort, en voor extra veiligheid heeft hij een trekkerrem die het blad stopt met draaien als de gebruiker de trekker loslaat. Hij heeft ook een “lichte start” die bewegingen vermindert en de nauwkeurigheid verhoogt. De zaag zaagt ook afschuiningen in beide richtingen.

We vonden het kleinere blad van deze zaag prettig, omdat het niet lijkt door te buigen (wat betekent dat het tijdens het zagen buigt of vervormt) zoals bij een 30 cm zaag het geval zou zijn. De motor was krachtig genoeg voor een kleinere zaag, maar de zaagcapaciteit was uitstekend. De zachte aanloop is een beetje ruw, waardoor de zaag een beetje een klapperig gevoel geeft totdat het zaagblad sneller wordt. Onze andere klacht is dat het blad niet naar rechts kan kantelen, wat de mogelijkheden van de zaag een beetje beperkt.

Voor- en nadelen van de Makita LS1018LN 230 V Radiaal

Voordelen

 • Enorme zaagcapaciteit voor een kleinere zaag
 • Buigt niet door tijdens het zagen
 • Stil in vergelijking met de grotere. zagen

Nadelen

 • Kantelt niet naar rechts
 • Zachte start voelt klapperig aan

9. Afkortzaag: Milwaukee M18 FMS190-0

Voor het zagen van sierlijsten, plinten, bevelsiding en andere panelen is een mes met dubbele afschuining nodig, zodat aan beide kanten van het werkstuk zuiver gezaagd kan worden. Omdat plinten en andere afwerkingen meestal lange stukken hout zijn, is een schuivend zaagblad met dubbele afschuining de beste keuze als u zo’n project gaat uitvoeren. De Milwaukee M18 FMS190 heeft naast het twee kanten zaagblad nog vele andere handige functies om het zagen van sierlijsten, plinten en dergelijke snel en pijnloos te laten verlopen. Deze afkortzaag is behoort zeker tot de beste afkortzagen.

Het hardmetalen zaagblad heeft een diameter van 190mm voor bredere zaagsneden. Als er nog meer breedte nodig is, beweegt het blad heen en weer op de schuifarm. Met een mes met twee schuine kanten, geschikt voor hoeken tot 48 graden in beide richtingen, is dit blad ook een perfecte keuze voor mensen die drastischer schuine kanten willen bij het zagen van hout. De motor van 15 ampère is een van de krachtigste machines op de markt, met een vermogen tot 3,3 pk om door dikkere materialen te zagen.

Voor en nadelen van de Milwaukee M18 FMS190-0

Voordelen

 • Zeer nauwkeurige bediening voor schuine en verstekzaagsneden 
 • Geschikt voor lange planken en afwerkstukken
 • Kan links en rechts zagen

Nadelen

 • In de hogere prijsklasse

10. Afkortzaag: Makita LS1040

Deze afkortzaag is stevig in en zit in de middenklasse en heeft het allemaal. Makita is een grootmacht in de gereedschapswereld. Ze bieden een briljante zaag die alle functies heeft die je nodig zou kunnen hebben, gecombineerd met een betaalbare prijs voor iedereen. Makita heeft jarenlange ervaring als het gaat om het bouwen van afkortzagen en al hun producten hebben deze kennis en ervaring met de paplepel ingegoten gekregen.

De Makita LS1040 afkortzaag is bedoeld om de kloof tussen de doe-het-zelver en de professional te overbruggen. Deze zaag is de opgewaardeerde versie van de vorige veelgeprezen Makita LS1030 afkortzaag. Een vertrouwde zaag van vele vakmensen, dit zal een goede aanvulling zijn op uw gereedschapsset voor houtbewerking.

Een groot kenmerk van deze zaag is de extra stijfheid van het lichaam voor echt nauwkeurige zaagsneden, elke beweging van het lichaam, zelfs een fractie, zal leiden tot een minder nauwkeurige snede en gaten in uw verbindingen. Dit is een belangrijk kenmerk en iets waar alle kopers van verstekzagen aan moeten denken. De motor is een krachtige 1650 watt 240 volt motor die in staat zal zijn om lange periodes van gebruik aan te kunnen zonder te worstelen.

Voor en nadelen van de Makita LS1040

Voordelen

 • Robuuste bouwkwaliteit
 • Krachtige motor
 • Gemakkelijk draagbaar
 • Kwaliteit merk

Nadelen

 • Niet geschikt voor grotere zaagsneden
 

Koopgids: Hoe kiest u de beste afkortzagen?

Er waren zoveel beste afkortzagen om uit te kiezen dat we het moeilijk hadden om ze terug te brengen tot slechts tien. Ze hebben elk hun eigen kenmerken, verschillende bladgroottes en drastisch verschillende prijskaartjes. Maar hoe kunt u beslissen welke zaag voor u de beste is? Als u niet kunt kiezen, dan helpt deze korte kopershandleiding u om door de reclame heen te prikken en te bepalen welke eigenschappen en functionaliteit u nodig hebt.

Bladgrootte van de afkortzaag

Een van de meest in het oog springende verschillen tussen sommige van deze zagen is de bladgrootte. Het kleinste blad op deze lijst is 18 cm, terwijl het grootste 30 cm is. Tussen deze twee maten in zitten zagen met een 25 cm blad. Maar een zaagblad van 30 cm betekent niet dat een zaag een stuk timmerhout van 30 cm breed kan zagen. De meeste 30 cm zagen door een 2×8, maar sommige zijn beperkt tot een 2×6. Kleinere zaagbladen hebben natuurlijk een kleinere reikwijdte, dus een 25 cm zaagblad zal over het algemeen alleen door een 2×6 kunnen zagen, tenzij de zaag is uitgerust met schuifrails.

Een groter blad kan ook dikker materiaal zagen, maar dit hangt ook af van hoe hoog het blad omhoog gaat. Elke zaag heeft een maximale stahoogte die hij kan doorzagen. Dit is vooral belangrijk bij afwerkingswerk, waar u misschien een stuk plint verticaal moet laten opstaan om het verstek te zagen. Sommige zagen hebben een magere maximale zaaghoogte van iets meer dan drie centimeter. Andere kunnen stukken van meer dan 15 cm dik zagen, dus als u dikke stukken hout of grote sierlijsten gaat zagen, dan wilt u een zaag met een grote maximale zaagdiepte.

Schuifrails

De bladgrootte heeft een effect op de grootte van het hout dat u kunt zagen, maar het is niet de enige factor. Sommige afkortzagen hebben een railsysteem waarmee het blad naar voren en naar achteren kan worden geschoven, waardoor de breedte van het hout dat kan worden gezaagd toeneemt. Sommige van de beste afkortzagen van 30 cm met schuifrails kunnen een zaagsnede van 40 cm maken, zodat u zeer brede stukken kunt zagen met uw verstekzaag. Zelfs een klein zaagblad zoals een 18 cm kan met een schuifrailsysteem door 2×8 zagen. Waarom zou u dan kiezen voor een 18 cm schuifzaag in plaats van een 30 cm zaag met dezelfde zaaglengte? Een van de redenen is de grootte, het gewicht en de draagbaarheid.

Afmetingen, gewicht en draagbaarheid

Sommige mensen schroeven hun afkortzaag vast aan hun werktafel en hij beweegt nooit meer. Als uw zaag een dergelijk leven gaat leiden, dan kan het u niet schelen hoe groot of zwaar hij is. Aan de andere kant worden sommige zagen bijna constant verplaatst, van werk naar werk, of door de werkplaats naar waar het op dat moment het beste uitkomt. In die gevallen kan een kleinere, lichtere zaag een groot voordeel zijn. Sommige van de door ons geteste 12-inch zagen wogen bijna 40 kilo. Maar sommige van de kleinere zagen wogen minder dan 13 kilo. Dit is uiteraard veel redelijker voor het transport, dus als u weet dat u uw zaag vaak zult verplaatsen, raden wij u aan te zoeken naar een lichtere, compactere verstekzaag.

Extra eigenschappen

We hebben al veel van de belangrijkste overwegingen voor het kiezen van een afkortzagen besproken, maar extra functies kunnen zeker een niveau van gemak toevoegen. Zo kunnen laserlichten het gemakkelijker maken om precies te zien waar het zaagblad zal vallen wanneer u zaagt.

Stofopvangsystemen proberen het zaagsel uit uw longen en ogen te houden en verzamelen het in een kleine zak, zodat u de rommel gemakkelijk binnen de perken kunt houden. Hoewel deze vaak niet zo goed werken als we zouden hopen, zijn sommige zagen voorzien van een stofzuigaansluiting die wonderen verricht als er een stofzuiger is aangesloten.

Maar een van onze favoriete functies zijn de schuifsteunen op de tafel. Als u ooit “timmerman’s yoga” hebt gedaan terwijl u een zaagsnede probeerde te maken, dan weet u uit eerste hand hoe nuttig de extra steunlengte kan zijn.

Conclusie beste afkortzagen

Deze zagen kunnen door zowat alles zagen wat u nodig hebt, en maken verstekken, schuine kanten en snelle rechte sneden. Niets kan een goede afkortzaag vervangen, dus toen we op zoek gingen naar de beste afkortzagen, schreven we korte reviews waarin we al onze favorieten met elkaar vergeleken, zodat u de voordelen van al dat testen kunt krijgen zonder zoveel geld uit te geven. Uiteindelijk was onze favoriet de DeWalt DWS780 afkort-verstekzaag. Dit monster kan hout zagen tot 40 cm breed, heeft een stofopvangsysteem dat echt werkt, schuint naar beide kanten en wordt beschermd door de driejarige garantie van DeWalt.

Aan de goedkopere kant van het spectrum, was de Metabo KGS 216 onze keuze voor de beste waarde voor de prijs. Hij is spotgoedkoop, licht, gemakkelijk te vervoeren en heeft een van de beste garanties in de sector. Maar als je het niet erg vindt om de bank te breken voor het beste van het beste verstekzaag, de Bosch GCM12SD is de premiun keuze. Deze 30 cm schuif-afkortzaag is gebouwd als een tank en heeft een zaagcapaciteit van 35 cm, uitschuifbare steunen en een stofzuigaansluiting om het zaagsel tot een minimum te beperken.

Opmerking: we hebben ook een afkortzaag standaard koopgids die u hier boven kunt vinden. Dit kan van belang zijn omdat een standaard cruciaal is als u uw afkortzaag naar een hoger niveau wilt tillen.

Lees ook:
Beste breekhamer
Blogs
Tom
De 5 beste Breekhamers voor beton, steen of tegelwerk – Reviews & Koopgids 2024

Er zijn veel gevallen waarin u een muur of iets anders op een bouwplaats moet slopen met een breekhamer. Hoewel u dit kunt doen met een hamer en een beitel, kan dat nogal tijdrovend zijn. Daarom is het raadzaam om in dergelijke gevallen een breekhamer te gebruiken vanwege de volgende zaken die deze te bieden heeft: Motorvermogen: Aangezien deze breekhamers worden aangedreven door een elektrische motor, is het controleren van het vermogen van groot belang.

Lees meer >>
Beste Reciprozagen
Blogs
Tom
10 Beste Reciprozagen voor elk project

Bij het kiezen van een nieuwe reciprozaag zult u misschien verbaasd zijn dat er vele soorten verkrijgbaar zijn. Accu’s worden al snel even goed als een model met snoer, en nieuwe modellen hebben tal van nieuwe functies, zoals anti vibratie en verstelbare geleiders. Het is logisch dat u vragen hebt over welk type reciprozaag het beste is en welke functies u nodig hebt. Maar wat zijn nou de beste reciprozagen?  We hebben een lijst van

Lees meer >>
Beste Boormachine
Blogs
Tom
De 10 beste boormachines van 2024

De beste boormachine zou wel eens het enige elektrische gereedschap kunnen zijn dat veel mensen nodig hebben. Dankzij de vooruitgang in de motor- en accutechnologie zijn deze handige doe-het-zelf-gereedschappen meer dan krachtig genoeg voor alledaagse klussen in en om het huis. Geen enkele professional onder de 60 zal tegenwoordig nog een accuboormachine willen gebruiken voor de meeste klussen – zo goed zijn de beste boormachines. En omdat u geen kabels hoeft aan te sluiten terwijl

Lees meer >>
Beste zaagtafels
Blogs
Tom
Top 10 Beste Zaagtafels van 2024!​

Bij het maken van een grote aankoop zoals bij een van de beste zaagtafels, wilt u niet om die fout te maken. Als u al eens online hebt gewinkeld, weet u dat u niet altijd de kwaliteit krijgt die u denkt te krijgen. In dit blog bent u bij juiste adres, als u het meeste waar wilt voor uw geld. Het is niet altijd duidelijk welke eigenschappen belangrijk zijn en welke niet, maar wij hebben het moeilijke

Lees meer >>
Beste decoupeerzagen
Blogs
Tom
De Beste Decoupeerzagen van 2024

Draagbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk, decoupeerzagen verdienen een plekje in elke gereedschapscollectie. De decoupeerzaag is in de loop der jaren echt ten goede geëvolueerd, het is nu heel gebruikelijk dat ze worden ontworpen met een reeks handige functies dat het gebruik veel gemakkelijker maakt. Voorbeelden hiervan zijn draadloze, trillingsarme motoren, snelheidsregeling, stofblazer en veranderlijke bladhoeken voor betere controle in de bochten. Voordat u een decoupeerzaag komt, zetten wij graag de top 7 decoupeerzagen voor u op een rijtje. 

Lees meer >>
Beste freesmachine
Freesmachines
Tom
Welke freesmachines kopen? De 7 soorten freesmachines

Een freesmachine vormt randen, zaagt pengaten en gaten en maakt uitsparingen en groeven. Op onze blog leest u over welke type freesmachines er allemaal zijn.  Laten we meteen één ding vaststellen: Een freesmachine is geen essentieel stuk gereedschap in de werkplaats. Het is mogelijk een meubelstuk te bouwen zonder. De veelzijdigheid van een freesmachine is echter moeilijk te evenaren, en als je eenmaal met een freesmachine hebt leren werken, wordt het een van je favoriete

Lees meer >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *