Beste Excentrische Schuurmachine

De Beste Excentrische Schuurmachine, snoerloos en met snoer

Een van de eerste regels bij het houtbewerken is om in de richting van de houtnerf te schuren om te voorkomen dat er dwarsgroeven ontstaan die afbreuk doen aan het eindresultaat van uw huisproject. Maar wanneer een houtnerfpatroon verandert – bijvoorbeeld bij een parketvloer waar de nerfrichting van plank tot plank verschilt – is het moeilijk om te schuren zonder op zijn minst enkele vlekken te veroorzaken.

In dergelijke situaties is een van de beste (en snelste) oplossingen het gebruik van een excentrische schuurmachine – een elektrisch apparaat dat is uitgerust met een schuurzool die tegelijkertijd ronddraait en oscilleert (draait) in een ellipsvormig patroon. Die magische combinatie van draaien en oscilleren vermindert schuursporen drastisch.

Er zijn zo veel modellen op de markt dat het kiezen van de beste excentrische schuurmachine overweldigend kan aanvoelen. Maar er is goed nieuws: Wij hebben de volgende modellen uitvoerig in de praktijk getest om u in de juiste richting te wijzen.

Inhoudsopgave

Hoe wij de excentrische schuurmachines hebben getest

Een excentrische schuurmachine is een handig gereedschap dat wordt gebruikt voor het schuren van verschillende oppervlakken. Hieronder volgen enkele redenen waarom een excentrische schuurmachine een goede keuze kan zijn:

 • Sneller schuren: De excentrische beweging van de schuurmachine zorgt ervoor dat er snel veel materiaal van het oppervlak kan worden verwijderd.
 • Geen krassen: Door de ronddraaiende en oscillerende beweging van de schuurzool wordt het risico op krassen en schuurlijnen verminderd.
 • Efficiënte stofafzuiging: Veel excentrische schuurmachines hebben een ingebouwd stofafzuigsysteem, wat zorgt voor minder stof tijdens het schuren.
 • Geschikt voor verschillende materialen: Een excentrische schuurmachine kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals hout, metaal, kunststof en verf.
 • Minder vermoeiend: Doordat de schuurzool niet alleen ronddraait, maar ook oscilleert, worden trillingen beter opgevangen en is het gebruik van de machine minder vermoeiend voor de gebruiker.

Kortom, een excentrische schuurmachine is een veelzijdig gereedschap dat sneller schuurt, geen krassen achterlaat, efficiënt stof afzuigt en geschikt is voor verschillende materialen.

Hoe wij de excentrische schuurmachines hebben getest

Om de excentrische Schuurmachines op de proef te stellen, hebben we rechthoeken getekend op stukken eiken- en esdoornhout, multiplex en zacht hout en elke rechthoek geschuurd met een schuurschijf met korrel 80. Vervolgens hebben we het stofreservoir of de stofzak geleegd om de hoeveelheid stof te controleren die de schuurmachine verzamelde. We veegden ook voorzichtig het werkoppervlak af om te zien hoeveel stof de schuurmachine miste. Tijdens ons werk hebben we de trillingen van de schuurmachine beoordeeld en gekeken of hij een onaangenaam gyroscopisch effect veroorzaakte als we hem van de testplank tilden. We onderzochten het geschuurde oppervlak onder helder licht om te zien of de gereedschappen wervelingen achterlieten.

Alle schuurmachines in deze test zijn geschikt voor een huiseigenaar. Professionele modellen zoals de schuurmachines van Makita, DeWalt, Bosch en Metabo-HPT trillen minder en zijn duurzamer. Voor elektrisch gereedschap voor huiseigenaren dat bijna net zo goed presteert als professioneel gereedschap, zie de reviews van de Ryobi schuurmachines en de Black en Decker. Merk ook op dat een minder duur gereedschap uitgerust met een schuurvel van hoge kwaliteit meer dan voldoende zal blijken voor de meeste toepassingen rond het huis.

Korte vergelijking beste Excentrische Schuurmachines:

Beste Excentrische Schuurmachine Makita DBO180Z

Garantie

3 jaar

2 jaar

3 jaar

3 jaar

3 jaar

Schuurschijf

125mm

125mm

150mm

125mm

125mm

Vermogen

18V

18V

750 watt

280 watt

18V

Gewicht

1,7 kilo

1,8 kilo

2,6 kilo

1,28 kilo 

1 kilo

Snelheid

11.000 o.p.m

12.000 o.p.m

7,300 o.p.m

12.000 o.p.m

12.000 o.p.m

Beste Excentrische Schuurmachine - Top 8 van 2024:

1. Beste Excentrische Schuurmachine op dit moment: Makita DBO180Z

De Makita DBO180Z is een van  de beste excentrische schuurmachines op dit moment. Wanneer stopcontacten schaars zijn, of wanneer er behoefte is aan bewegingsvrijheid om een project te voltooien, is de 125mm excentrische schuurmachine van Makita met variabele snelheid het bekijken waard. Deze schuurmachine gebruikt de 18-volt (V) accu’s van het merk, en hij is verkrijgbaar met een 5,0 ampère-uur (Ah) accu voor maximaal 65 minuten schuren op lage snelheid en 32 minuten op hoge snelheid. Hij wordt ook geleverd met een lader en een draagtas.

Deze schuurmachine heeft drie instelbare snelheden, waaronder 7.000; 9.500; en 11.000 opm. Hoewel hij geen extra handgreep heeft, is hij (net) compact genoeg om met één hand te gebruiken. Verder wordt dit model geleverd met een stofopvangzak en maakt het gebruik van 125mm – 127mm schuurschijven met klittenband.

Tijdens het testen van de Makita realiseerden we ons een paar dingen. Ten eerste viel ons op dat hij zeer soepel werkt – het soepelst van alle snoerloze modellen. We merkten echter ook op dat hij een beetje lang is in vergelijking met de andere modellen. We vonden de knoppen ook een beetje verwarrend omdat ze vreemd gemarkeerd zijn: uit is “0” terwijl aan/snelheidsverandering “1, 2, 3” is. Hierdoor was het aanpassen van de snelheid een makkie, maar het uitschakelen was verwarrend. We vonden het echter wel fijn dat de stofzak gemakkelijk te verwijderen was, zodat er niet overal stof opspoot zoals bij andere modellen.

Voor- en nadelen van de Makita DBO180Z

Voordelen

 • Draagbaar zonder snoer voor schuren waar u maar wilt
 • Instelbare snelheden voor verschillende materialen en agressiviteit
 • Wordt geleverd met een grote accu voor een langere werktijd

Nadelen

 • Geleverd zonder accu

2. Beste waarde voor je geld: BLACK+DECKER BDCROS18-QW excentrische schuurmachine

Als het gaat om schuren met een budget, is de Black+Decker 18V Max excentrische schuurmachine moeilijk te verslaan. Deze 130mm schuurmachine wordt geleverd met een 18V 1,5 Ah lithium-ion accu, een lader, en een afneembaar stofopvangsysteem. Hij weegt net iets meer dan 1,5 kilo en is voorzien van een gegoten rubberen handgreep voor comfort en vermindering van vermoeidheid.

De Black+Decker excentrische schuurmachine maakt gebruik van haak-en-lus schuurschijven, zodat gebruikers snel een versleten schijf kunnen vervangen. Hoewel het slechts een schuurmachine is met één snelheid (en die ene snelheid is relatief hoog), kunnen gebruikers door het snel verwisselen van de schuurschijven de snelheid instellen waarmee ze de afwerking verwijderen of het oppervlak schuren.

Voor de prijs vonden we het moeilijk om de Black+Decker 18V schuurmachine niet goed te vinden. Hij heeft misschien een beetje te weinig vermogen en de stofopvangzak is een beetje te weinig, maar verder is alles in orde. De handgreep is comfortabel en hij heeft precies de juiste hoeveelheid grootte en gewicht. Het was om die redenen een van de meest comfortabele modellen om te gebruiken in de verticale-schuurtest. Nee, hij heeft geen variabele snelheden, maar hij klaart zeker de klus.

Voor- en nadelen van de BLACK+DECKER BDCROS18-QW

Voordelen

 • 12.000 opm topsnelheid
 • Betaalbaar prijsniveau
 • Maakt snelle wisseling van schuurschijf mogelijk

Nadelen

 • Slechts 1 snelheid stand (maar het is snel)

3. Premium keuze: Bosch GET 75-150 excentrische schuurmachine

Beste Excentrische Schuurmachine Bosch GET 75-150

Als het meer gaat om kracht en mogelijkheden dan om draagbaarheid, dan is de Bosch 15cm excentrische schuurmachine met twee modi een goede keuze, en behoort hierdoor tot de beste excentrische schuurmachines. Deze robuuste excentrische schuurmachine met snoer heeft een groot ontwerp met meerdere handposities voor controle en comfort, inclusief een afneembare handgreep die aan beide zijden kan worden bevestigd, een handgreep en een voorgevormd handkussen bovenop. Het gebruikt 15 cm schuurschijven en polijstpads.

Dit model heeft twee standen: een excentrische stand en een turbostand. De turbostand haalt een maximale snelheid van 7.300 o.p.m en verwijdert vijf keer zo snel materiaal als de basisstand. Ook heeft deze schuurmachine een ingebouwde stofzuigaansluiting waarop gebruikers hun stofzuiger of werkplaatsstofzuiger kunnen aansluiten. Hij is een beetje duur, maar de mogelijkheden maken de prijs goed.

Dit is wat we vinden van deze excentrische schuurmachine van Bosch: Het is een beest. Hoewel de topsnelheid misschien laag lijkt, heeft hij een grote schuurschijf en veel koppel. En ondanks zijn kracht heeft hij een slow-start functie die voorkomt dat hij in onze handen springt bij het opstarten. Hij is ongelooflijk agressief in de turbostand, maar zeer gemakkelijk te hanteren in de standaardmodus. Hij is misschien een beetje zwaar voor kleinere klussen, maar het gewicht helpt hem soepel te lopen en minimaliseert trillingen (niet in turbostand, echter!).

Voor- en nadelen van de Bosch GET 75-150 excenterschuurmachine

Voordelen

 • Meerdere handposities voor betere controle en comfort
 • Turbostand voor agressieve voorraadverwijdering
 • Ingebouwde poort voor vacuüm

Nadelen

 • Het kan te zwaar zijn voor kleinere klussen

4. Beste met snoer: DeWALT DWE6423 excentrische schuurmachine

Voor wie op zoek is naar een excentrische schuurmachine met continu snoervermogen, is er de DeWalt excentrische schuurmachine met enkele snelheid. Ook wel de beste excentrische schuurmachine met snoer: DeWALT DWE6423. De 13 centimeter schuurmachine wordt geleverd met een afneembare stofopvangzak voor het opvangen van zaagsel. Hij wordt ook geleverd met een zachte draagtas om alles georganiseerd te houden.

De 3 ampère motor van deze 13 cm schuurmachine van 2 kilo is ontworpen om trillingen te verminderen en biedt een snelheid tot 12.000 omwentelingen per minuut. Deze handpalmschuurmachine heeft een met rubber beklede handpalmgreep om trillingen verder te verminderen en het comfort te verhogen, waardoor het gereedschap gemakkelijker te gebruiken is tijdens de duur van een project. Houd er wel rekening mee dat deze schuurmachine maar één snelheid heeft (en dat is een hoge), dus zorg ervoor dat je altijd het juiste schuurpapier gebruikt.

Om eerlijk te zijn waren we nogal sceptisch toen we een excentrische schuurmachine met één snelheid vergeleken met andere modellen met meer functies en flexibiliteit. Dit model van DeWalt bleek echter meer dan de moeite waard tijdens onze test. Ten eerste voelde hij lichter aan dan de andere modellen met snoer, en hij lag heel prettig in de hand dankzij het compacte en platte ontwerp. De stofopvangzak werkte goed, en we vonden het legen ervan erg gemakkelijk omdat er een spiraalveer in zit die inklapt om stof naar buiten te duwen. De zak heeft ook een kraag die op zijn plaats draait voor een goede pasvorm en eenvoudig verwijderen. En hoewel het apparaat maar één snelheid heeft, zal die snelheid voor de meeste gebruikers voldoende zijn.

Voor- en nadelen van de DeWALT DWE6423

Voordelen

 • 12.000 opm schuren met hoge snelheid
 • Geweldig ontwerp met stofzak
 • Lichtgewicht ean compact

Nadelen

 • Alleen single-speed

5. Beste snoerloze: DeWalt DCW210NT excentrische schuurmachine

Beste Excentrische Schuurmachine DeWalt DCW210NT

Doe-het-zelvers, houtbewerkers en meubelmakers – professioneel of in het weekend – zouden eens moeten kijken naar de DeWalt snoerloze excentrische schuurmachine met variabel toerental. Deze 13 cm snoerloze schuurmachine; DeWalt DCW210NT heeft een compact ontwerp voor gebruiksgemak en variabele snelheden tussen 8.000 en 12.000 o.p.m. om de agressiviteit op verschillende oppervlakken te regelen. Hij is ook voorzien van een met één hand te bedienen vergrendelbare stofzak waarmee de gebruiker de zak probleemloos kan legen.

Deze schuurmachine maakt gebruik van 125mm haak-en-lus schuurschijven, waardoor snel kan worden gewisseld tussen korrels of wanneer een schuurzool op is. Hoewel dit specifieke model niet wordt geleverd met een accu of een lader, is het compatibel met de 18V Max accu van het merk. Hierdoor kunnen gebruikers die al in DeWalt gereedschap hebben geïnvesteerd, profiteren van hun voorraad batterijen.

De DeWalt snoerloze excentrische schuurmachine heeft ons tijdens onze test niet teleurgesteld. Dit model is voorzien van DeWalt’s gekraagde stofzak die niet alleen gemakkelijk aan en uit te trekken is, maar ook eenvoudig te legen is dankzij de spiraalveer binnenin. We hielden ook van de afmetingen van dit model, omdat het licht en compact was, maar toch veel kracht leverde wanneer dat nodig was. Hij was ook vrij soepel in het gebruik; bij ons model zat de rubberen hoes rond de schijf echter los en schuurde tegen de schijf, maar het kostte alleen wat gepruts om hem weer op zijn plaats te krijgen.

Voor- en nadelen van de DeWalt DCW210NT

Voordelen

 • Instelbare snelheden voor het regelen van agressiviteit
 • Compact en lichtgewicht ontwerp voor controle
 • Draagbaar zonder snoer

Nadelen

 • De onze had een losse hoes

6. Soepelste excentrische schuurmachine: Milwaukee M18 BOS125-0

M18 BOS125-0

De Milwaukee M18 BOS125-0 was de soepelst lopende snoerloze schuurmachine van de lijst, met een duidelijk gebrek aan gyroscopisch wiebelen en een aangename trillingsvrije beweging. De stofbeheersing was goed, maar het verwijderen van het stofdeksel uit de bus was belachelijk moeilijk. Bovendien is het mogelijk dat het deksel aanvoelt alsof het is vastgeklikt terwijl dat niet zo is. Je schuurt een paar minuten en merkt dat de schuurmachine een stoffige bende is, net als datgene waar je mee bezig bent. Zorg ervoor dat het deksel goed vastzit, en u zult beloond worden met een prettig elektrisch gereedschap dat soepel en snel werkt en een vlekkeloos oppervlak achterlaat.

Voor- en nadelen van Milwaukee M18 BOS125-0

Voordelen

 • Verloopt soepel

Nadelen

 • Verwijder stofdeksel uit de bus verloopt lastig

7. Makkelijk te gebruiken: Bosch Blauw GEX 125-1 AE handpalmschuurmachine

Beste Excentrische Schuurmachine bosch-gex-125-1

Voor licht schuurwerk met een gemakkelijk te bedienen handpalmschuurmachine moet u bij de Bosch 5-inch excentrische schuurmachine/polijstmachine zijn. Dit model heeft een snoerontwerp met een 2,5-amp motor, waardoor gebruikers continu vermogen hebben zonder de accu te moeten onderhouden. Het wordt geleverd met een stofopvangpatroon en een ingebouwde testpoort voor stofzuigaansluiting.

Dit model van Bosch biedt veel mogelijkheden in een kleine verpakking. Hij beschikt over variabele snelheden tussen 7.500 en 12.000 opm, zodat gebruikers de beste snelheid voor het project kunnen kiezen. Ondanks zijn geringe afmetingen maakt hij gebruik van 125mm klittenbandschuurschijven voor een groot oppervlak en snelle wisseling tijdens een project.

Er valt veel te waarderen aan deze schuurmachine van Bosch. Laten we beginnen met het meest indrukwekkende kenmerk: de stofzak. De stofzak van dit model heeft een echt geplooid luchtfilter dat lucht doorlaat en stofdeeltjes opvangt. Hij kan ook gemakkelijk worden verwijderd zonder dat er een stofwolk door de lucht waait. We zijn ook blij met de betaalbare prijs, waardoor het een koopje is (naar onze mening). Hoewel we vonden dat hij een beetje zwaar aanvoelde in vergelijking met andere snoerloze modellen, vonden we de comfortabele rubberen grip en het feit dat gebruikers gemakkelijk van snelheid konden veranderen wel prettig.

Voor- en nadelen van Bosch Blauw GEX 125-1 AE

Voordelen

 • Comfortabele rubberen greep
 • Uitstekend lucht-filter ontwerp
 • Betaalbaar prijsniveau
 • Gemakkelijk te veranderen snelheden

Nadelen

 • Het is een abeetje zwaar voor een handpalm schuurmachine

8. Bijna professionele kwaliteit: Ryobi ROS300A excentrische schuurmachine

De Ryobi ROS300A is een eenvoudige en degelijke schuurmachine, maar zijn stofzak is lang niet zo efficiënt als de luchtdichte bussen van de Bosch of de Milwaukee. Dit wil niet zeggen dat hij slecht werk levert bij het opzuigen van stof, aangezien zijn concurrenten dit bijna foutloos doen. Deze Ryobi schuurt met een goede snelheid en kracht en voltooide het schuren van de testgebieden in ongeveer evenveel tijd als die anderen. Wat de kwaliteit van het geschuurde oppervlak betreft, zouden we zeggen dat hij verrassend goed is voor zijn prijs.

Voor- en nadelen van de Ryobi ROS300A

Voordelen

 • Goede snelheid en kracht
 • Compacte vorm

Nadelen

 • Stofopvang

Koopgids: Hoe kiest u de beste excentrische schuurmachine?

Wanneer u op zoek bent naar een excentrische schuurmachine, moet u rekening houden met een aantal kenmerken om het model te kiezen dat het best bij uw situatie past. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste overwegingen die u in gedachten moet houden wanneer u een model met een ander vergelijkt.

Snelheidsvariaties

Veel excentrische schuurmachines hebben maar één snelheid, maar sommige modellen hebben variabele snelheden die de agressiviteit van de schuurmachine veranderen. Een hoger toerental is handig bij het snel wegschuren van afwerkingen en hoge plekken (zoals bij het verwijderen van vernis van een oude boekenkast). Een lager toerental is beter geschikt voor fijn schuurwerk (om bijvoorbeeld een glad oppervlak op een tafelblad te krijgen).

De meeste gereedschappen gebruiken omwentelingen per minuut als snelheidsstandaard, maar schuurmachines met een willekeurige schuurketting gebruiken de term “opm”, wat staat voor oscillaties per minuut. Oscillatie is in wezen een omwenteling, maar met een willekeurig, ovaal pad in plaats van een strakke cirkel.

Het ontbreken van variabele snelheden hoeft echter geen spelbreker te zijn, want succes kan eenvoudig worden bereikt door de juiste schuurkorrel te gebruiken (grof voor ruw werk, medium voor gladmaken en fijn voor afwerken).

Schuurschijf

De standaard schuurschijf voor excentrische schuurmachines is 5 inch in diameter, en er is een grote verscheidenheid aan generieke 5 inch schuurschijven in elke bouwmarkt of doe-het-zelfzaak. Doe-het-zelvers kunnen ook schuurmachines vinden met kleinere 1 tot 4 inch schijven die handig zijn voor het schuren op krappe plekken.

Voor grotere projecten (zoals het schuren van een hardhouten vloer) zijn schijven van 6 inch of groter de beste keuze. Afhankelijk van de grootte en het model van de schuurmachine kan het nodig zijn merkspecifieke schuurschijven aan te schaffen.

Stofopvanger

Sommige excentrische schuurmachines zijn voorzien van stofzakken die een deel van het schuurstof opvangen dat vrijkomt tijdens het schuren. Andere hebben opzetstukken die kunnen worden aangesloten op een standaard stofzuigslang voor nat-/droogzuigen om het stof op te vangen. Deze opvangmethodes zullen niet elk stofdeeltje verwijderen (draag altijd een stofmasker tijdens het schuren), maar ze kunnen het stof wel sterk verminderen, dus het zijn goede opties om naar te zoeken, vooral wanneer u binnenshuis schuurt.

Aandrijving van de excentrisch schuurmachines

Excentrisch schuurmachines worden op drie manieren aangedreven: met een netsnoer, met oplaadbare batterijen of met perslucht (pneumatisch). Elke methode heeft zijn voordelen.

 • Met snoer: Omdat er geen accu hoeft te worden opgeladen, zijn schuurmachines met snoer altijd klaar voor gebruik, zolang er een stopcontact in de buurt is. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u kunt aan de slag.
 • Snoerloos: Deze schuurmachines zijn geweldig wanneer u ver van een stroombron moet schuren, zoals wanneer u voor de kinderen een boomhut bouwt zonder een verlengsnoer dat lang genoeg is om erbij te kunnen. Bij een snoerloze schuurmachine is de acculading echter een beperking waarmee rekening moet worden gehouden. Gebruikers kunnen meestal 30 tot 45 minuten met één lading werken, en velen houden een reserveaccu bij de hand om door te werken terwijl de eerste accu wordt opgeladen.
 • Pneumatisch: Aangedreven door perslucht, pneumatische schuurmachines zijn een goede keuze voor de houtbewerker die een centrale luchtcompressor heeft om een aantal luchtgereedschappen aan te drijven. Kleine luchtcompressoren van het pannekoek-type zijn echter niet altijd krachtig genoeg om een schuurmachine te laten werken zonder regelmatig te stoppen om bij te laden. Voor de beste resultaten gebruikt u een pneumatische schuurmachine met een luchtcompressor die een luchtvolume van 40 kubieke voet per minuut of meer kan produceren.
Gewicht

Een typische 5-inch excentrische schuurmachine weegt ongeveer 1 tot 2 kilo. Minischuurmachines wegen slechts 0,6 kilo, terwijl grotere excentrische schuurmachines 3 kilo of meer kunnen wegen. Lichtere schuurmachines zijn minder vermoeiend voor handen en polsen, vooral bij het schuren van een verticaal oppervlak, zoals houten lambrisering.

Extra handgreep

De meeste excentrische schuurmachines zijn voorzien van een handgreep aan de bovenzijde, zodat u ze gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Als er in de toekomst echter veel geschuurd gaat worden, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor een model met een extra handgreep aan de zijkant, waarmee u het apparaat met twee handen kunt bedienen.

Sommige schuur- en polijstmachines hebben ook een handgreep, vergelijkbaar met sommige decoupeerzagen. Met de handgreep kan de gebruiker zijn hand dichter bij het werkoppervlak houden, wat de hefboomwerking en de controle verbetert.

Veelgestelde vragen

Excentrisch roterende schuurmachines maken gebruik van twee verschillende soorten bewegingen: draaien en oscilleren (elliptisch bewegen). De combinatie van deze twee schuurbewegingen zorgt ervoor dat de schuurmachine geen sporen op het hout achterlaat.

Vlakschuurmachines draaien gewoon rond. Excentrische schuurmachines draaien naast de gehele schuurkop in een elliptisch patroon. Probeer een excentrische schuurmachine vast te houden en vervolgens aan te zetten – uw hele hand zal in een elliptisch patroon willen bewegen. Dat komt door de orbitale kracht van de schuurmachine.

Excentrische schuurmachines worden gebruikt voor primaire schuurstappen, zoals het verwijderen van grofheid of ruwheid van het houtoppervlak. Ze worden vaak gevolgd door schuren met een afwerkschuurmachine of met de hand met fijn schuurpapier.

Nee, maar met een excentrische schuurmachine kunt u de meeste oneffenheden verwijderen. Een vlakschuurmachine kan nadien gebruikt worden om een zeer glad oppervlak te verkrijgen.

Conclusie beste excentrische schuurmachines

Voor diegenen die op zoek zijn naar de beste all-round excentrische schuurmachine, zijn de draagbaarheid, snelheid en levensduur van de Makita DBO180Z excentrische schuurmachine moeilijk te ontkennen. Voor diegenen die liever wat geld willen besparen en toch hun projecten tot een mooi resultaat willen schuren, is de Black+Decker 18V excentrische schuurmachine een goede keuze vanwege de prijs in verhouding tot de mogelijkheden. Ook worden de modellen van DeWalt aanbevolen: DeWALT DWE6423 en DeWalt DCW210NT.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om onze reviews te lezen en hopen dat u alles heeft geleerd wat u nodig heeft om een goede beslissing te kunnen nemen over de aankoop van uw excentrische schuurmachine. Dank u, en veel geluk met al uw toekomstige projecten!

We hopen echt dat deze blog u helpt de beste excentrische schuurmachine voor uw behoeften te vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *